Nieuws > Vier debutanten in Good Luck 1

3 juli 2022, 20:47

De ranglijst Good Luck 1-spelers allertijden is weer bijgewerkt. Het afgelopen seizoen was vooral in de zaal bijzonder. De competitie werd halverwege afgebroken en later in uitgedunde versie afgerond. Wat resulteerde in een verdiend kampioenschap voor Good Luck in de vierde klasse.

Afgelopen seizoen debuteerden vier jonge spelers in het vlaggenschip. Wout van Welsenis was de eerste op 18 september 2021. Fabian de Vos en Elodie van den Doel speelden hun eerste wedstrijd voor Good Luck 1 op 23 april 2022. Tenslotte had hun ploeggenoot uit de A1, Rick de Vos, het genoegen om in de laatste wedstrijd van het seizoen op 18 juni 2022 zijn debuut te maken.

Diverse spelers speelden er flink wat wedstrijden bij en stegen op de ranglijst. Verder verstevigde sterkhouder Hans Peterse zijn positie en kwam in de Top 15 terecht. Ook Frederique Abbas behaalde een mijlpaal door in de Top 25 te komen. Tot slot speelde Rowan Hullegie in de laatste wedstrijd van het seizoen zijn 100e wedstrijd voor Good Luck 1 en kwam daarmee in de Top 50 terecht. Op naar een nieuw seizoen!

Links