Webshop

Sinds december 2020 heeft onze vereniging haar eigen clubwebshop binnen dé korfbal webwinkel van Nederland: Korfbalshop.nl! Hierin zijn verschillende sportkleding en accessoires van het merk Hummel te koop. We hebben gekozen voor het merk Hummel in de stijl van de huidige inloopshirts en trainingspakken van de selectie, zodat we dit binnen de gehele vereniging door kunnen trekken. Hierdoor kan iedereen in dezelfde Good Luck kleding trainen of naar de wedstrijden komen. Of gewoon lekker thuis in je Good Luck trui of trainingspak op de bank!

Omdat het clublogo op de kleding wordt bedrukt kan het zijn dat een artikel soms niet op voorraad is. De actuele levertijd is altijd terug te vinden wanneer je het artikel bekijkt en deze in je winkelmand plaatst.

Hieronder een paar belangrijke punten om te weten/rekening mee te houden:

Heb je vragen, loop je tegen een probleem aan of mis je nog iets binnen onze clubshop? Neem contact op met Rowan Hullegie van de sponsorcommissie via het e-mailadres sponsorcommissie@kvgoodluck.nl of via WhatsApp: 06-44294148.