Wedstrijden > Paal Centraal 1 - Good Luck 1

Datum: 30 mei 2015
Uitslag: 10-11
Tekst: Marcel Kievit

Good Luck sluit seizoen winnend af

Zaterdag 30 mei was Good Luck te gast op de campus van de TU Delft om het op te nemen tegen Paal Centraal, die een punt nodig hadden voor lijfsbehoud. In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar vergat Good Luck de vele opgelegde kansen te scoren. Na een voorsprong van 3-5 kwam Paal Centraal goed terug door 3 maal op rij van afstand te scoren. Ruststand 6-5.

In de tweede helft veranderde dit beeld niet veel, maar Good Luck nam de voorsprong weer terug. Toch wist Paal Centraal 10 minuten voor het einde de 10-9 voorsprong te pakken. Good Luck bracht een aantal wisselspelers in, om meer rebound en aanvallende impulsen te creëeren. Na de gelijkmaker volgde in de slotminuut vanaf de stip de winnende, 10-11. Voor Good Luck dit seizoen de eerste keer dat de treffer in de slotminuut goed uitviel. Door deze overwinning eindigt Good Luck dit seizoen op de gedeelde derde plaats en moeten Paal Centraal en Nikantes in een beslissingsduel uitvechten wie zich handhaaft in de derde klasse!