Wedstrijden > Ventura Sport 1 - Good Luck 1

Datum: 29 augustus 2015
Uitslag: 13-13
Tekst: Marcel Kievit

Good Luck start competitie met remise

Zaterdag 29 augustus is Good Luck gestart met de competitie in de 3e klasse. De rood witten waren te gast bij Ventura Sport uit Strijen. Onder een warm zonnetje nam Good Luck de voorsprong en hield deze tot de rust vast, 5-8. Het verschil had groter kunnen en eigenlijk moeten zijn, omdat enkele korte kansen en een strafworp net voor de thee werden gemist.

In de tweede helft kwam Good Luck zelfs op een 8-12 voorsprong, maar daarna had het aanvallend wat moeite. Daarbij kreeg de ploeg uit Strijen een aantal makkelijke strafworpen mee, waardoor het gat snel slonk. Vijf minuten voor tijd werd de 13-13 bereikt en deze werd goed uitgespeeld. Enigszins dubbel gevoel, maar een punt is ook resultaat. Komende zaterdag is Nexus uit Schiedam te gast in Middelharnis.