Datum: 21 november 2015
Uitslag: 16-8
Tekst: Marcel Kievit

Good Luck niet opgewassen tegen Seolto

Zaterdag 21 november ondernam Good Luck de reis naar Vlissingen om het op te nemen tegen Seolto. Tot 10 minuten voor rust ging de strijd redelijk gelijk op, maar het tweede aanvalsvak had zeer veel moeite om kansen te creëren. Net voor rust kreeg Seolto een aantal strafworpen mee, die erg makkelijk werden gegeven. De laatste stip voor rust was terecht, een schamele 6-3 met rust.

Ook in de tweede helft kwam Good Luck niet onder de druk van Seolto uit. Het baltempo was te laag, mensen waren niet aanspeelbaar en gingen veel individuele fouten maken. Drie wissels brachten iets meer balans, maar de ploeg uit Vlissingen bleef prima spelen en schoot met scherp. Bij 16-8 floot de arbiter af. Een terechte overwinning van Seolto en een zeer matig optreden van Good Luck. Volgende week tegen OJC thuis in Dirksland (Gooye) deze keer zal er toch uit een ander vaatje getapt moeten worden.