Datum: 30 november 2017
Uitslag: 7-3
Tekst: Marcel Kievit

Good Luck D1 naar derde ronde van de beker!

Donderdag 30 november was OZC D1 uit Rotterdam te gast in sporthal de staver! Na de spannende overwinning in de eerste ronde van de beker, die in de verlenging tegen Feyenoord D1 werd beslist, moest Good Luck het nu opnemen tegen OZC D1 die HKV D1 in de eerste ronde hadden uitgeschakeld! Wederom was het publiek van beide ploegen in grote getale aanwezig! De korfballertjes uit Middelharnis startten goed en kwamen op 5-0. Daarna scoorden de gasten van afstand twee maal, waardoor de ploegen met 6-2 de rust in gingen. In de tweede helft maakten beide ploegen het vooral verdedigend moeilijk en scoorden ze beiden slechts 1 maal, eindstand 7-3. Met deze unieke prestatie heeft Good Luck D1 zich geplaatst voor de derde ronde van de beker. Uiteraard hopen we dat iedereen de ploeg over een aantal weken weer komt steunen.