Wedstrijden > Springfield 3 - Good Luck 4

Uitslag: 4-11
Tekst: Gijsbert Gille

Simpele winst voor Good Luck 4

Zaterdag 6 oktober ging Good Luck 4 op bezoek bij Springfield in Hoeven. Het vierde was verre van compleet en de spelers van deze week waren: Ilse, Anouchka, Marian, Jessica, Edwin, Jasper, Hans Los, Maarten en Gijsbert.

We begonnen goed met lange aanvallen voor ons en veel balverlies voor de thuisploeg. Een fraaie doorloper van Maarten bracht ons op 0-1. Mede door twee doelpunten van Jessica kwamen we op een 0-4 voorsprong en we waren duidelijk de betere ploeg. Een doelpunt van Ed vlak voor rust betekende een 1-5 ruststand.

Dat we dit niet uit handen mochten geven was wel duidelijk en ook in de tweede helft kenden we een prima start. Binnen enkele minuten was de stand 1-8. Toen we eenmaal met 1-10 voor stonden lieten we de touwtjes vieren. Een aantal spelers moesten immers nog een partij spelen. Hierdoor kon de thuisploeg, die ook wel veel pech had met de afronding, de stand nog een beetje dragelijk maken. Maar een 4-11 eindstand is natuurlijk een prima uitslag.