Wedstrijden > Zevenbergen 2 - Good Luck 3

Uitslag: 6-7
Tekst: Marianna Nobel
Foto('s): Marianna Nobel

Good Luck 3 weet nog hoe het moet...

Nadat we drie wedstrijden op een rij verloren hadden leek het ons een strak plan om daar eens verandering in te brengen. Vorige week hadden we thuis verloren tegen Zevenbergen 2 (7-12), dus vandaag de kans om het goed te maken.

We vertrokken met een flinke ploeg, door afwezigheid van een aantal dames uit het 3e gingen Jessie, Linda (Bm) en Christiene, Ilse (4e) met ons mee naar Zevenbergen. We hebben vandaag ons o zo vertrouwde bakkie leut maar eens overgeslagen zodat we gelijk konden beginnen (ook omdat de meeste spelers direct door moesten naar Etten-Leur om daar met het 4e mee te spelen en het tijdsbestek daartussen wat aan de krappe kant was).

In de eerste minuten van de wedstrijd kon de tegenstander al snel 1-0 maken, Maarten wist daarop te antwoorden met een mooi schot, 1-1. Vervolgens wist de tegenstander nog driemaal te scoren, 4-1, net voor de rust wisten Maarten en ook Linda de korf te vinden en zo gingen we met 4-3 de rust in, spannend...

Na de rust bleef het spannend en aan beide kanten werd er hard gewerkt en geknokt voor de overwinning. Els scoorde de gelijkmaker 4-4, daarna ging het gelijk op tot 6-6. Het was wederom Maarten die er 6-7 van wist te maken, de uiteindelijke eindstand! Een mooie, spannende wedstrijd, die we niet wilden verliezen. Er is hard voor gewerkt, heel veel kansen gehad, goed samen gespeeld met zo her en der wat acrobatische toeren. Zo namen we de eerste punten mee naar huis!

Lang konden we niet nagenieten van onze overwinning omdat Ilse, Christiene, Els, Jessica, Harm, Arie Jan en ook Ronald en André (zij waren al snel na het beginsignaal als supporters aangekomen) direct door moesten naar ELKV in Etten-Leur.