Datum: 21 februari 2009
Uitslag: 1-7
Tekst: Edwin Ploeg

Good Luck E - PKC E7

De eerste wissel bij de E1 was vandaag Nicky. Het spel golft in de eerste 6 minuten heen en weer en vooral Maas zorgt voor veel onderscheppingen. Na de wissel van vak is het direct raak voor PKC en de 0-1 wordt op het bord gezet. De tweede aanval van PKC was wederom een doelpunt. 0-2 in de 7e minuut voor rust. PKC valt lang aan en de verdediging van Good Luck houdt het goed dicht... totdat een van de heren een afstandschot maakt vanaf bijna 4 meter. Een onverwacht schot maar wel goed gemaakt. Hierna is het heel even prijs schieten voor PKC en worden er vrij snel 2 doorloopballen gemaakt door PKC.

In de 2e helft gaan we beter van start met een aantal doelpogingen achter elkaar van onder andere Brian en Annelein. Ook verdedigend steekt het beter in elkaar. Met de als jongen spelende Nicky (er moest nog even een hesje gezocht worden) staat er een goed oplettend team. Pas na 8 minuten wordt er weer gescoord door PKC: 0-6. In de derde minuut voor de rust was het dan toch zover..e de eer is gered Nicky gooide haar eerste doelpunt erin via een korte kans. Jammer genoeg vond ook PKC nog een keer een mogelijkheid om te scoren. Eindstand 1-7.