Datum: 24 april 2010
Tekst: Adwin Krijger
Foto('s): Agnes Boeter

Good Luck F2 strijdt om kampioenschap...

Ja, u leest het goed! Good Luck F2 strijdt deze voorjaarscompetitie om het kampioenschap. Waren onze welpen in de zaal nog in een zware poule ingedeeld nu zitten ze in een poule waarbij de krachtsverhoudingen elkaar niet veel ontlopen. Veel leuker natuurlijk en goed voor het moraal.

Deze voorjaarscompetitie werd er achtereenvolgens gelijk gespeeld en 2x gewonnen waardoor de koppositie een feit was, slechts 1 puntje voor op DSO F2.

Vandaag de return tegen DSO. Vorige week werd in de laatste minuut met 1-2 gewonnen door een doelpunt van Mark dus dat beloofde weer een spannende wedstrijd te worden.

Bij DSO ging de bal iets beter rond van speler naar speler waar wij nog vaak de bal niet in 1x vangen of laten vallen. Toch waren de grootste kansen voor Good Luck maar keer op keer ging de bal niet door het kunststof.

Een goede strafworpen serie leverde 12 doelpunten op voor onze kanjers maar 17 voor de tegenstanders uit Klundert.

Het tweede kwart hetzelfde beeld veel kansen voor Good Luck, de bal ging beter en sneller van speler naar speler. Het was wachten op de bevrijdende treffer waarmee het kampioenschap ons eigenlijk niet meer kon ontglippen.

Dat doelpunt kwam er... helaas wel in de verkeerde korf. Even niet geconcentreerd verdedigen. Eén van onze spelers dekte aan de verkeerde kant en jawel het schot ging door het mande 0-1 voor DSO. Grote blijdschap in Klundert en omstreken en teleurstelling op Goeree.

Na rust en de limonade was iedereen weer fit om de tweede helft aan te vangen. De tactiek was duidelijk besproken door onze coaches Monique en Marga, het publiek ging er eens goed voor zitten...

Het bleef spannend met meer mogelijkheden voor Good Luck dan voor DSO, een strafworp die eigenlijk gegeven had moeten worden (of wilde het publiek dit graag?). DSO kroop door het oog van de naald maar hield stand. Er werd niet meer gescoord en de eindstand bleef 0-1.

De stand in de poule is nu zo dat DSO de koppositie inneemt met 1 punt voorsprong op onze Good Luck kanjers. Het kan nog steeds al hebben we het niet meer in eigen hand...

Hoe dan ook duidelijk is te zien dat onze jongste jeugd met sprongen vooruit is gegaan in hun eerste echte seizoen en dat ze met enorm veel plezier hun wedstrijden spelen en daar gaat het tenslotte om!